Op maat Tuinontwerp

Op maat Tuinontwerp

Het is zover. Uw heeft het idee uw tuin te laten aanleggen of renoveren. Waar te beginnen? Na een afspraak met Herthoveniers te hebben gemaakt komen wij bij u langs om uw tuinwensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Welke sfeer wilt u het liefst? Romantisch, strak, levendig, landelijk of modern? Welke wensen moet de tuin aan voldoen?  We vertalen vervolgens uw wensen in een ruwe schets die wij met u overleggen om te kijken of dit is waar u naar op zoek bent. Na de ruwe schets komt het ontwerp. Hierin komen de definitieve maten en een legenda waar welke aspecten van de tuin komen. Na overleg gaan we over tot de materiaalkeuze. Welke steenkeuze, welke houtsoort, welke bomen en struiken. Welke accessoires? Verlichting en beregening. Een overkapping of pergola, een jacuzzi of zwembad. Er zijn vele soorten mogelijkheden. Deze wensen worden vertaald in uw finale ontwerp op papier of op de computer in 3D. Hieruit komt uiteindelijk een definitief ontwerp met een kostenbegroting.

Herthoveniers is veelzijdig in het meedenken voor een passende oplossing. Wij maken van uw tuin hét verlengstuk van uw woning, passend in het geheel.

Door onze creatieve inslag en ervaring gedurende de jaren komen wij vaak tot een misschien niet voor de hand liggende oplossing. Onze tuinen krijgen op deze manier ons eigen kenmerk. Speels, veel hout en natuurlijke materialen, organische vormen. Af en toe een gekke twist. Daar ligt voor ons de uitdaging en de kracht.

We werken met kwekerijen samen om u te voorzien van de juiste, vaak al volwassen, beplanting. Onze Hoveniers plaatsen deze op de juiste plek om meteen vanaf de start het juiste effect te creëren; de tuin komt tot leven.

Uiteraard kunt u zelf ook inspiratie opdoen in tijdschriften, Pinterest, of andere manieren om ons een zo duidelijk mogelijk beeld aan te leveren. Op deze manier komen we erachter waar uw smaak ligt en op welke manier u de tuin wilt gebruiken. Tenslotte brengt u er veel tijd in door. Een fijne plek waar uw tot rust kan komen na een hectische dag is wel zo prettig. We verwerken vele soorten mogelijkheden en beschikken over de juiste materialen en leveranciers om mee samen te werken.