Exclusieve Tuinaanleg

Exclusieve Tuinaanleg

Het aanleggen van uw nieuwe tuin is een leuke gebeurtenis. De start van een nieuw plan wat in overleg met elkaar is ontstaan.

De kracht van Herthoveniers ligt in het organiseren van deze plannen vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Wij nemen elk project nauwkeurig met u door. Nadat wij uw wensen vertaald hebben in een passend ontwerp plannen dan wij de werkzaamheden.

Hoe wij te werk gaan? Voorbeeld: Uw tuin wordt zorgvuldig ingemeten en op papier ingetekend. We houden hierbij de maten van het kadaster in ogenschouw en vragen een graafmelding op voor het komend graafwerk. De grondwerkzaamheden worden gedaan met de graafmachine en de shovel. We voeren groenafval af en zorgen ervoor dat we tuinaarde en zand in de tuin inbrengen. Vervolgens komt het terras op de juiste plek en het straatwerk in de tuin.

Kabels, leidingen en afvoer op de juiste route om de tuin van stroom te voorzien en water. Waterafvoer is een serieus punt om over na te denken. Hoe voorkom ik wateroverlast en hoe voer ik water af? Deze punten worden door ons meegenomen in het ontwerp. Na het grond- en straatwerk komt de invulling van de tuin. Denk hierbij aan schutting of afscheiding door middel van groen om privacy en veiligheid te creëren. Een fijne overkapping van Douglas/lariks hout met bijvoorbeeld een loungebank en openhaard geeft de tuin een mooi 3D-effect en zorgt voor langdurig buiten zitten. De borders worden door ons voorzien van de juiste beplanting, waarbij een paar mooie bomen zeker niet mogen ontbreken. Het gazon wordt ingerold instant grasrollen zorgen voor een direct groen gazon. De beregening voorzien van een druppelleiding langs de hagen. Het gazon en de borders van de juiste sproeiers. Alles ingesteld en tevens de verlichting afgesteld. Uw tuin is klaar voor oplevering! Het enige wat u nu te doen staat is GENIETEN.