Tuinen Over ons

Tuinen Over ons

"Het mooie van bij mensen thuis kijken is dat je zonder binnen geweest te zijn in één oogopslag ziet wat voor bewoners er wonen of gewoond hebben. "Tuinliefhebbers of mensen die door de drukte voor onderhoudsvrij zijn gegaan".

De uitdaging is om in overleg met u een fijne plek te creëren waar u zich thuis voelt en graag wilt zijn. Gevuld met elementen waarvan hun functie aan uw verwachtingen voldoen. 

Welkom bij Hert Hoveniers.

Wij zetten met onze creativiteit dagelijks uw verbeeldingen om in realiteit. 

Met een jong en dynamisch team gaan wij te werk. Wij geloven dat met de juiste mensen op de juiste plek het beste resultaat naar voren komt. De klant staat altijd nummer één bij ons.

De kracht van ons bedrijf ligt dan ook in vele aspecten van ons vak. We zijn sterk inzetbaar op alle vlakken binnen de branche en weten wat er komt kijken bij de aanleg en onderhoud van uw tuin. 

Samen werken we met de juiste leveranciers, materialen en partners om u en volledig ontwerp te kunnen aanleveren en die ook te realiseren.

Over deze mogelijkheden praten wij u graag eens bij onder het genot van een kop koffie.

Wij hebben er zin in! U ook? 

Maak hier uw afspraak.

Stijlen kunnen variëren van strak tot landelijk, van modern tot authentiek! 

Het leuke is; De wensen van de bewoner(s) in kaart te brengen en deze te vertalen naar een passend geheel. Iets waar de bewoner(s) zich thuis voelen en fijne momenten beleven.

"Beleven" is ook in het "moment" zijn.

"Genieten" is ook ons advies! 

Wij als "Hert Hoveniers" brengen die sfeer en weten uw wensen om te zetten in een verlengstuk uw woning. Voor de langere termijn en met oog op de toekomst! 

De juiste ingrediënten maken uw tuin tot een smaakvol geheel!

Onze signatuur ligt dan ook bij het kijken vanaf de basis. Punten als watermanagement en groengebruik worden hierin meegenomen. 

Het terras op de juiste plek, een fijne BBQ-plek, een mooie houten vlonder of een houten overkapping brengen sfeer. 

Het gebruik van veel natuurlijke materialen, organische vormen, groen en kleur maken het een "Hert Hoveniers" Tuin. 

Details als; Beregening, verlichting of fijne plek voor kind of dier maken het geheel af. 

Duurzaamheid is de toekomst. Hier werken wij dan ook graag aan mee. Wij bouwen met duurzaam hout voor u een mooie schuur of overkapping, eventueel voorzien van een groen sedumdak en zonnepanelen.

We houden regenwater in de tuin door op de juiste plaats een buffer te creëren. Dit gebruiken we vervolgens voor de aanvoer in de beregening.