Juridische documenten Algemene voorwaarden

Hert Hoveniers Algemene voorwaarden

Hout is een prachtig mooi materiaal om mee te werken. Het proces van boom naar verwerkbaar hoogwaardig materiaal is op zichzelf al bewonderingswaardig. Er zijn van allerlei vormen en projecten te maken met hout. Het heeft een natuurlijke en warme uitstraling; het geeft uw tuin en huis daarom extra sfeer en karakter.

U leest het al. Hert Hoveniers werkt dan ook graag met dit materiaal! Het leuke van met hout werken is dan ook dat elk maatwerk project een uniek en eigen karakter krijgt. Net zoals onze tuinen een eigen signatuur hebben. 
Tenslotte is het uw tuin en streven wij er naar een mooi stuk vakwerk af te leveren.
Daar genieten we allemaal van. 

De mogelijkheden zijn zeer divers.
U kunt dan ook het beste een aanvraag doen per mail. Zo krijgt u direct antwoord op de mogelijkheden voor u wensen.

Enkele houtwerk voorbeelden waarvoor u bij Hert Hoveniers aan het juiste adres bent:

. Overkapping
. Schuur/Berging
. Poort/Hekwerk
. Schutting/erfafscheiding
. Pergola
. Speeltoestel en schommel 
. Maatwerk Loungebank/stoel
. Buitenkeuken op maat
. Vlonder

Los van alle nieuwe te maken projecten kunt u bij ons ook terecht voor reparaties aan bovenstaande en renovaties van bestaande projecten. We streven ernaar om op deze manier de levensduur van het al bestaande te verlengen.

Wij leveren alle soorten hout, palen, balken, schuttingen en plaatmateriaal. Dit is in diverse maten en diktes verkrijgbaar en wordt door ons bij u thuis afgeleverd. Op deze manier kunt u ook zelf snel aan de slag.
We leveren montagemateriaal eventueel ook voor u mee. 

Wilt u liever dat wij eens meedenken over uw project? Laat dan door ons een ontwerp maken. We adviseren u over de mogelijkheden. Geven een gedegen advies en een begroting van de kosten.

Er zijn nog talloze mogelijkheden. Daarvoor kunt u hier contact opnemen.